Kurssit

Ota yhteyttä:
olli@erjanti.fi
040 501 9770

Olli on harrastanut selkounia kohta kolme vuosikymmentä ja opettanut niitä kymmenen vuotta. Olli toimii myös tiibetiläisen joogan ja meditaation ohjaajana.


Tulevia kursseja

Tiibetiläinen unijooga

FM Olli Erjanti
pe 28.10.2016 18.00-20.00 (2 t)
la-su 29.-30.10.2016 11.00-16.00 (6 t)
14 t, 84 €
https://www.opistopalvelut.fi/helsinginaikuisopisto/course.php?t=12911

Tietoista unitilaa eli selkounia on käytetty mielenrauhan lähteenä yli 1300 vuotta Tiibetissä. Tuomalla uniisi rauhaa, kirkkautta ja läsnäoloa voit tulla tietoiseksi unen aikana ja ohjata untasi haluamaasi suuntaan sekä kohdata pelottomasti eri unitilanteet ja hahmot. Selkounessa voit lentää tai taikoa. Tuo unista oivalluksia, eheyttä ja voimaa myös valve-elämääsi. Unijooga on sisäistä mielen joogaa, jota voit harjoittaa joka yö nukkuessasi. Useimmat asiaan paneutuvat oppivat tietoisen unennäön taidon muutamassa viikossa. www.unijooga.fi

Kurssiaiheita:
-Unien muistaminen
-Valveharjoitukset: karmallisten jälkien muuntaminen, takertumisen ja torjunnan poistaminen, pyrkimyksen voimistaminen, innokkaan tekemisen kehittäminen
-Nukahda rauhallisuuteen
-Nukahda kirkkauteen
-Läsnäolon voimistaminen
-Pelottomuuden kehittäminen
-Mielen leikkiä unissa

Kurssi soveltuu kaikille unista kiinnostuneille. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia pärjätä valvetodellisuudessa, kannattaa keskittyä valve-elämään ennen unitodellisuuteen tutustumista.


Järjestä kurssi

Ota yhteyttä, jos haluat järjestää esimerkiksi viikonloppukurssin tai luennon seuraavista aiheista:

  • Olemisen ihanuus - Mielenrauhaa ja sisäisäistä eheyttä. Käännä huomio sisääsi ja löydät asioita joita usein etsit ulkopuoleltasi. Käymme läpi miellyttäviä rentoutumisharjoituksia ja mielen leikkejä, joilla löydät sisäisen eheyden jatkuvasti läsnäolevista kehon levollisuudesta, puheen hiljaisuudesta ja mielen avautumisesta. Opi ylittämään kipukehosi.
  • Tietoisen unen taito - selkounien perusteet Stephen LaBergen tekniikoilla.
  • Tiibetiläinen unijooga - selkounet mielenrauhan ja sisäisen eheyden lähteenä
  • Unien hoivaava voima - kuinka voit käyttää unia selvittämään kipupisteitäsi
  • Unet luovuuden lähteenä - unista voi ammentaa innostusta tarinoihin, kuvataiteeseen tai musiikkiin
  • Unet kehollisten taitojen oppimisessa - selkounissa voi harjoitella turvallisesti taitoja kuten lumilautailutemppuja, tanssia, golfia, instrumenttien soittoa tai mitä tahansa kehon hallintaa vaativaa lempiharrastustasi. Unessa koettu todellisuus on realistisempaa kuin mielikuvaharjoituksissa valveilla.